Retten til selvforsvar

For retten til at forsvare sig selv og sine kære

13 måneder for at beskytte sig selv og sin mor

Igen, igen, igen beviser den danske stat, at den ikke anerkender borgernes grundlæggende ret til at forsvare sig mod forbrydere.

JP bringer i dag historien om den 35-årige Casper Veje Møller Jensen som oplevede at blive truet på sit eget og sin moders liv, hvorfor han købte en pistol til forsvar mod vedkommende. Det blev opdaget af politiet og Casper blev idømt 13 måneders fængsel for at eje en pistol.

Intet i historien vidner om at Casper have gjort noget galt. Han havde ikke truet nogen, han havde ikke angrebet nogen eller på anden måde brugt pistolen. Han havde simpelthen købt den for egne penge og gemt den under hovedpuden. Nu skal Casper ind og sidde og når han kommer ud (med en stor gæld i form af advokat- og sagsudgifter) kan han se frem til et hårdt liv i jagten på en arbejdsplads som ansætter folk med en plettet straffeattest. Staten har dermed skabt en ny samfundstaber i sin evige jagt på nye måder at gøre livet surt og farligt at være dansker.

Det kan simpelthen ikke være rigtigt at man skal mishandles på det groveste, fordi man benytter sin medfødte ret til at forsvare sig selv og andre mod overgreb. Den danske stats svinske mishandling af gode borgere er totalitær, ondskabsfuld og illegitim.

Reklamer

august 20, 2009 - Posted by | fascisme, Systemet | , ,

Endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: