Retten til selvforsvar

For retten til at forsvare sig selv og sine kære

Frihed i USA

Har man fugt med i den politiske udvikling i USA, vil man konstatere at stadig flere amerikanere tager stadig deres rettigheder mere og mere alvorligt – i skarp modsætning til de fleste danskere. Således benytter flere og flere amerikanere deres ret til at bære skydevåben, også når Sankt Obama kommer på besøg. Godt for dem.

Jeg havde slet ikke regnet med at dette ville nå de danske massemedier, så det er dejligt at JP nævner det på deres hjemmeside. Må den amerikanske frihedsånd sprede sig som ringe i vandet og snarest nå de danske kyster.

Reklamer

august 18, 2009 - Posted by | lovgivning, skydevåben, USA |

2 kommentarer »

 1. Der sælges flere og flere skydevåben i USA, fordi våbentilhængere er bange for at præsident Barack Obama og det demokratiske flertal vil forbyde dem. Våbentilhængere er dybt uforstående for, hvad de betegner som byfolkets uvidenhed om skydevåben. Kløften er stor.

  Se indslaget på jyskebank.tv via linket http://jyskebank.tv/012507671561317/obama_tager_vores_vaaben__moed_en_aegte_texaner

  Kommentar af Mark Lerche Petersen | august 27, 2009 | Svar

 2. Hej Mark, tak for din kommentar.

  Man kan ikke ligefrem bebrejde amerikanerne at de hamstrer, når man ser på Obamas tidligere kampagner for at forbyde angangen til skydevåben, og det er da dejligt at se tilslutningen til den liberale amerikanske våbenlov stige, fra ca. 45 % til 70 %. Spørgsmålet er om de også er villige til at “walk the walk”, eller om de hurtigt overgiver våbene, som det skete ved konfiskationerne under Katrina:

  Folk der aldrig har holdt et våben i hånden er naturligvis helt uvidende om emnet og har en tendens til at overdrive og misforstå faren ved skydevåben. Det er nok derfor at de fleste danskere bliver helt hysteriske ved tanken om en liberalisering. De fleste har jo aldrig holdt så meget som en luftbøsse i hånden, hvad dit videolink også udmærket viser, da Lasse Engelbrecht Jensen forskrækket trykker af på pistolen.
  Det er vigtigt at have respekt for våben, men det er ingen grund til at være bange for dem.

  Kommentar af rettentilselvforsvar | august 27, 2009 | Svar


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: