Retten til selvforsvar

For retten til at forsvare sig selv og sine kære

Giv gud hvad guds er og overlad resten til muhamedanerne

Her gik man i sin naivitet og troede at Danmark var et frit land og at man havde lov at opholde sig hvor man ville, så længe man overholdt loven. Sådan var det nemlig i gamle dage, før muslimerne flyttede ind.

De fleste har indset at store dele af Danmark efterhånden er da facto overtaget af besættelsesmagten, hvilket i sig selv er galt nok. Men nu er besættelsesmagten åbenbart også ved at få politisk og  juridisk magt i form af repræsentanter i folkevalgte stillinger, i al fald hvis man regner med at Mohammad Rafiq, spidskandidat for “Borgerligt Centrum” (samt tidligere medlem af Venstre, Konservative og Socialdemokratiet), er fremtidigt byrådsmedlem i Københavns Kommune. Han mener nemlig at man skal forbyde at “kendte bandemedlemmer [dvs. rockerrelationer] kan vise sig i de områder, hvor deres modstandere typisk opholder sig, såsom Sjælør, Blågårds Plads og Mjølnerparken.”

Oversat fra aradansk betyder det: “Sjælør, Blågårds Plads og Mjølnerparken tilhører de muhamedanske bander, og der må deres fjender ikke opholde sig”. Hvad bliver det næste? Forbud mod danskere eller jøder i områder hvor de eventuelt kunne virke provokerende på herrefolket?

Reklamer

juni 12, 2009 - Posted by | Kulturberigelse |

4 kommentarer »

 1. Jeg har en langt bedre ide. Hvad om man simpelthen smed indvandrerbanderne ud, ikke alene ud af København, men ud af landet. De kunne jo sendes til Sverige, hvor de uden problemer kunne assimileres.

  Kommentar af Mikael | juni 12, 2009 | Svar

 2. Var det ikke mere hensigtsmæssigt at starte med at smide de gamle partier og deres dybt naive politikere ud på røv og albuer.
  Derefter var det opgaven at rense landet for muslimer.

  falkeøje

  Kommentar af falkeøje | juni 13, 2009 | Svar

 3. Ja se at få smidt alle de abe ude af vores land og så skal politikerne holdes til regnskab et parti som radikal venstre en flok vage bøge tosser og enhedslisten

  Kommentar af Holgerdanske | juni 18, 2009 | Svar

 4. Hold da op, det var en vred kommentar, Holgerdanske 🙂

  Kommentar af rettentilselvforsvar | juni 18, 2009 | Svar


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: