Retten til selvforsvar

For retten til at forsvare sig selv og sine kære

I øvrigt mener jeg…

… at det er bedøvende ligegyldigt at DF nu har to sæder i Europaparlamentet. Systemet forbliver præcis det samme og med mindre Morten Messerschmidt kan trylle hele Euromed-projektet væk, så stoppes toget mod afgrunden ikke ét eneste sekund.

Det værste er et se hvordan før så EU-kritiske borgerlige, pludselig er himmelhenrygte over at se DF, PVV og BNP gå frem og nogle få sæder skifte røv. Som om det gjorde en forskel! EU er og bliver et antinationalt og antidemokratisk system som ikke ændres ved, at nogen af de “rigtige” kandidater bliver valgt ind.

Reklamer

juni 8, 2009 - Posted by | Systemet |

2 kommentarer »

  1. Med Messerschmidt i EP kan man vel håbe på, at vi bliver meget bedre orienteret om, hvad der foregår. Dengang, vælgerne sendte Schlüter og Nyrup afsted med de samme store stemmetal, var det en trøstpræmie til et par gamle nisser for deres ti år som statsministre. De rejste afsted til deres veltjente otium i EP, og man hørte aldrig mere til dem. Denne gang er det ingen trøstpræmie men seriøse stemmer, og vi forventer os helt anderledes meget af Messerschmidt.

    Men det kan da være, du har ret, og det kun er en dråbe i havet.

    Kommentar af AN | juni 15, 2009 | Svar

  2. Det er naturligvis udmærket at Messerschmidt kan sende os lidt kritisk information, men jeg tror ikke det ændrer meget ved EU. Desuden er jeg overbevist om, at han kunne gøre meget mere herhjemme. Manden er jo super dygtig og han kunne meget vel tiltrække rigtig mange stemmer til næste folketingsvalg.

    Kommentar af rettentilselvforsvar | juni 15, 2009 | Svar


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: