Retten til selvforsvar

For retten til at forsvare sig selv og sine kære

Socialistisk propaganda i amerikanske folkeskoler

Der fremvises for tiden en venstreradikal propagandafilm til de amerikanske skolebørn. Filmens titel er “The Story of Stuff” og den er vaskeægte socialistisk had til frihed, kapitalisme og udvikling, i en grad som ville have imponeret Stalin og gjort Goebbels grøn af misundelse. Filmen får små børn til at føle lede ved at være til, det vidner historien om en 9-årig som, var bange får at købe Lego, fordi han troede at det ville ødelægge Jorden, om:

many children who watch it take it to heart: riding in the car one day with his parents in Tacoma, Wash., Rafael de la Torre Batker, 9, was worried about whether it would be bad for the planet if he got a new set of Legos.

When driving by a big-box store, you could see he was struggling with it,” his father, David Batker, said. But then Rafael said, “It’s O.K. if I have Legos because I’m going to keep them for a very long time,” Mr. Batker recalled.

NY-Times (Som naturligvis fremstiller eksemplet på børnsmishandling som en succeshistorie)

Heldigvis har en intelligent fyr med YouTube-brugernavnet HowTheWorldWorks, udgivet en miniserie på 4 afsnit, hvor han gennemhuller løgnene i “The Story of Stuff”, ved at gennemgå skidtet punkt for punkt. Sidste afsnit af serien er netop blevet udgivet, hvorfor jeg bringer alle fire afsnit herunder. Serien er lidt off-topic, da den ikke handler om våbenlovgivning eller retten til selvforsvar, men jeg synes alligevel den er vigtig at bringe, både pga. HowTheWorldWorks’ intelligente debugging af propagandavideoen, men også for at bringe fokus på hvordan små børn misbruges i venstrefløjens politiske hadekampagner.

Reklamer

maj 22, 2009 - Posted by | idioti | , , , ,

4 kommentarer »

 1. Tak for de videoer! Som manna fra himmelen.

  Jeg så den oprindelige video for ca. et år siden da en portugisisk veninde sendte mig den. Jeg vidste næsten ikke hvor jeg skulle begynde med at tilbagevise det rædselsfulde vås. Realiteten er, at tonsvis af mennesker falder for den slags propaganda. Fedt når nogen tager sig tid til at tilbagevise det så overbevisende.

  En lille note; de bromerede flammehæmmere er noget skidt og det er bedst at det undgås i elektronik. Man skal heller ikke være så stædig, at man bliver dumstædig. Ja, de har/har haft deres eksistensberettigelse, men ligesom brug af freon i køleskabe har negative konsekvenser og kan erstattes af andre stoffer, så er det værd at gøre det.

  Kommentar af Frihed | maj 23, 2009 | Svar

 2. Jeg tilslutter mig gerne Friheds begejstring. De videoer var afgjort tiden værd. Det er sgi uhyggeligt så meget propaganda vores uskyldige poder bliver tvangsfodret med. Hvis de får denne opdragelse i USA, hvor slemt må det så ikke stå til herhjemme?

  Husker selv min skoletid tilbage i de præ-neolitiske 70’ere. Hold da kæft hvor skulle man høre på meget som jeg senere opdagede var det rene politisk vrøvl og nonsens. Det værste er, at man jo i sagens natur ikke kan vide, hvor meget af indoktrineringen, der stadig sidder fast i underbevidstheden. Men i det mindste roser jeg mig selv af, at jeg er blevet et selvstændigt tænkende væsen, på trods af alle forsøg fra Dansk Lærerforening på at gøre mig til det modsatte.

  Du skal i øvrigt ikke være ked af at gå Off Topic i ny og næ. Det gør din blog så meget mere spændende.

  Kommentar af Mikael | maj 23, 2009 | Svar

 3. Interessant serie af videoer, helt sikkert. Men modargumenterne er et par gange temmelig forsimplede og ligeså åndsvage som det øko-hippie gøgl der ellers fremføres.

  Men i det store hele mener jeg at kritikeren har ret… i hvert fald i 85% af hans argumenter.

  Kommentar af Jan Skinnerup | juni 16, 2009 | Svar

 4. Hej Jan
  Tak for din kommentar. Jeg er enig i, at argumenterne til tider kan blive en smule forsimplede, hvilket sandsynligvis skyldes at han må kommentere på så mange fejl og vildledninger, at det er svært at nå at komme lige grundigt igennem dem alle. Han brugte jo immervæk ca. 45 minutter på en relativt hurtig gennemgang.
  HTWW er heldigvis grundig med at inkludere referencer ude i infobaren, så man let kan undersøge hans påstande nærmere.

  Kommentar af rettentilselvforsvar | juni 16, 2009 | Svar


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: