Retten til selvforsvar

For retten til at forsvare sig selv og sine kære

Man skyder da på Dansk Folkeparti

En af Dansk Folkepartis kandidater til kommunalrådet i Odense, Karsten Trøjborg, blev i løbet af 2 uger henholdsvis overfaldet og skudt på.
Første episode var 1. maj, hvor Trøjborg blev skudt i benet udenfor sit eget hjem, af en eller flere personer som åbenbart ikke har haft problemer med at få fat i et våben, trods et af verdens skrappeste våbenlove. Intet tyder i øvrigt på, at den sag bliver opklaret.

14 dage senere kørte en bil med fire somaliske mænd op på siden af Trøjborg mens de råbte “så kan du lære det”, hvorefter de steg ud af bilen og slog ham i hovedet. Heldigvis var han mand nok til at slå igen, hvilket åbenbart jagede somalierne på flugt.

Hvor er det et smukt land vi lever i, hvor danske politikere overfaldes og skydes på af udlændinge, mens forbryderne går fri, på grund af politiets inkompetence. Det er vist det som venstrefløjen normalt ville kalde for “amerikanske tilstande”, selvom det mere ligner somaliske tilstande.

Kilde: Uriasposten

Gad vide om der havde været en smulere mere mediedækning, hvis det var eks. Khader som var blevet skudt? Herfra ønskes Karsten Trøjborg i al fald god bedring og al muligt held og lykke i sin kamp at få Danmark tilbage.

Reklamer

maj 21, 2009 - Posted by | Kulturberigelse, Systemet, vold |

3 kommentarer »

 1. Danskerne gives ikke andre udveje end at skyde igen.
  Derfor skal våbenloven ændres til lovlydige borgeres fordel.

  falkeøje

  Kommentar af falkeøje | maj 22, 2009 | Svar

 2. Hvis (og især) den vestlige verdensdel paaberaaber sig at være et højt civiliseret kultur trækker det her forslag da vist i den gale retning.

  Det virker nærmest som en ‘baglæns udvikling’ tilbage til middelalder-køllerne igen.

  Havde der nu været (ur)skov (træer) tilbage (men det er der IKKE) ville det såmænd ende med at vi skulle kravle op i træerne igen, med en saadan (ud/tilbage)vikling.

  Sagt paa anden maade: svarer til at sætte DUMHED til at bekæmpe DUMHED.

  Kommentar af John LJ | maj 27, 2009 | Svar

 3. Hej John,
  En liberal våbenlov er ikke et skridt tilbage, tværtimod. Det er enhver borgers ret at kunne forsvare sig selv mod overgreb, hvis man ikke har denne mulighed er man ikke fri men bundet af tilfældige magthaveres arbitrære holdninger til din sikkerhed, og frihed må da være en af de vigtigste forudsætninger for et civiliseret samfund.

  Derimod er den stigende vold og mishandling af uskyldige mennesker, en meget skræmmende udvikling mod uciviliserede tilstande.

  Kommentar af rettentilselvforsvar | maj 27, 2009 | Svar


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: