Retten til selvforsvar

For retten til at forsvare sig selv og sine kære

Fogh ‘respekterer’ pædofile forbrydere

Vores forrige statsminister har bekendt kulør. I sin leflen for Tyrkiet besluttede han åbenbart at deltage i rækken af middelalderlige tosser, for hvem troen på tossede fantasifigurer figurerer mindst på højde med ytringsfriheden. Ikke nok med at han fedter for religion generelt, han “respekterer islam som en af verdens store religioner ligesom deres symboler”. Han respekterer altså muhammed, manden som myrdede tusinder af uskyldige mennesker, som røvede karavaner og som voldtog småpiger. Anders Fogh Rasmussen respekterer med andre ord en pædofil voldsforbryder. Mon han også respekterer Josef Fritzl?

Der skal ikke være balance mellem ytringsfrihed og hensyn til lallede feberfantasier. Religiøse mennesker skal naturligvis have hjælp, så de ikke længere tror på påskeharen, gud eller julemanden. Samme hjælp som vi tilbyder folk der tror at de er Napoleon. De skal respekteres på samme måde som vi respekterer alle andre mennesker med mentale sygdomme, men de skal ikke tages alvorligt og deres krav på hensyn til disse fantasifigurer kan naturligvis heller ikke tages alvorligt.

Jeg har længe mistet respekt for tossen, den aller sidste rest af respekt for denne mand, som en gang troede på frihed og fornuft, er hermed fordampet. Tillykke, Anders Fogh, du er nu kommet i samme kategori som spytslikkeren Uffe Ellemand Jensen.

Fuck dig, Anders!

Fuck dig, Anders!

Reklamer

april 7, 2009 - Posted by | Forræderi, Religion | , , , ,

Endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: