Retten til selvforsvar

For retten til at forsvare sig selv og sine kære

Borgerkrigen nærmer sig

Man skal være yderst tykhovedet eller utroligt stædig, hvis man tvivler på at Danmark er i startfasen af en borgerkrig, og med nyheden om at “Idrætshal, kulturhus og bibliotek lukker, mens skoler og instutioner lærer børnene at gå i dækning for kugler på Nørrebro” er den sidste rest af tvivl forsvundet.

Jamen for fanden, det virkelig gået så gradvist, at mange stadig ikke kan se hvad der er sket? Danmark, det en gang så fredelige lille land, hvor skyderi og vold var noget man læste om i aviserne og som foregik langt væk i de uciviliserede lande, er blevet smadret til ukendelighed af politikernes åbne grænser og import af kulturberigere. Hvis en dansker rejste i tidsmaskine fra 1970’erne til 2009 ville han ikke kunne genkende sit eget land og han ville sandsynligvis ønske at komme væk hurtigst muligt.

Danmark er blevet udsat for et hidtil uset forrædderi, og det endda af vores egne folkevalgte politikere og af de medier som skulle holde statsmagten i snor.

Som en lille sidebemærkning ønsker Danmarks “liberale” parti, at indføre endnu hårdere straffe for besiddelse af skydevåben. Er det et krav at være dum i nakken, for at blive politiker? Straffen for våbenbesiddelse er blevet skærpet konstant siden starten af forrige århundrede, især de sidste 10 år er det gået rigtig stærkt. Men er der blevet færre skudepisoder? Nej, tværtimod.

Definitionen af galskab er at gøre det samme igen og igen, men forvente et andet resultat, og det er netop hvad politikerne gør, også på våbenområdet. Giv dog lovlydige borgere deres basale rettigheder tilbage, giv dem chancen for at forsvare sig!

Reklamer

marts 3, 2009 - Posted by | Forræderi |

2 kommentarer »

  1. Ved hvert valg skal man gøre op, hvem der har stemt hvordan.
    Det glemmer vi, men nu er tiden kommet, hvor vælgernes egentlige straffeaktioner skal sættes ind.

    falkeøje

    Kommentar af falkeøje | marts 4, 2009 | Svar

  2. Jeg formoder du mener hvilken politiker det har stemt hvad i folketingssalen. Helt enig, men det er svært at overskue med 2500+ nye love hvert år.

    Kommentar af rettentilselvforsvar | marts 4, 2009 | Svar


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: