Retten til selvforsvar

For retten til at forsvare sig selv og sine kære

M95

M95 er navnet på de rifler som vores kære “forsvar” blev befriet for, da tre terrorister begik røveri på Antvorskov Kaserne.

Der findes to rifler af navnet M95 og nyhedsmedierne er ikke klare omkring hvilken type der er tale om. Den ene er en snigskytteriffel som produceres af amerikanske Barrett Firearms. Det er en seriøs sag som jeg tvivler på, at Forsvaret har så mange af – hvis de overhoved har nogen.

Den anden riffeltype er en C 7, men kaldes i Danmark for M/95. Det er Forsvarets standardvåben og produceres af det canadiske Colt Canada. M/95 er fuldautomatisk, benytter 5,56mm ammunition og den slår ihjel inden for en afstand af 600 meter. Det er med andre ord ikke legetøj, som Forsvaret lige har udleveret til terroristerne.

M/95

M/95

Karabin

Sammen med M/95 blev der også udleveret nogle tjenestepistoler og Karabin M/96’er. De minder om M/95 men er kortere og med en lidt kortere effektiv skudafstand. Det er heller ikke legetøj.

Tjenestepistol

De omtalte tjenestepistoler må formodes enten at være Sig-Sauer P-210 M/49 eller H&K USP 9mm.

H&K USP 9mm

H&K USP 9mm

Sig-Sauer P-210

Sig-Sauer P-210

Begge er effektive til at slå ihjel på kortere afstand, og mon ikke det netop er hensigten bag røveriet? Spørgsmålet er om det bliver danskere her i landet eller danske soldater i Afghanistan/Irak som bliver ofre for “forsvarets” våben. Skulle de blive brugt mod de komplet forsvarløse danskere i Danmark, kan 200 våben af disse typer skabe et blodbad uden lige, på meget, meget kort tid.

Tak til Hodja for link til info om hvilke våben der blev stjålet.

P.S. Jeg er ikke på nogen måde ekspert i Forsvarets våbenudvalg, så hvis der er nogen som ligger inde med relevant information, er de derfor mere end velkomne til at skrive en kommentar.

Mere

04.01.09 Man tror simpelthen ikke sine egne øjneRTSLF

Reklamer

januar 5, 2009 - Posted by | Systemet | , , ,

12 kommentarer »

 1. Jeg snakkede med en ven der er i hjemmevaernet, afd Kbh City, han siger, at for oejeblikket stroemmer det ind med muslimer der melder sig ind i hjemmevaernet.

  Gruppelederen, navn opgives ikke (kender navnet af gruppelederen), der foroevrigt er ny, er en rigtig maveplasker, han er af den opfattelse, ‘at bare fordi de tilhoerer en bestemt religion betyder det ikke,,,’, det er fuldstaendigt hen i vejret…

  Hvad er det der er ved at ske?

  Dette her tegner slet, slet ikke godt.

  Er der andre der kan bekraefte denne her trend?

  Kommentar af Rolf Krake | januar 5, 2009 | Svar

 2. Jeg kan en “sjov” lille historie om en muslim der ville melde sig ind i Hjemmeværnet, desværre er den så specifik at jeg ikke ønsker at udgive den på nettet.

  Jeg kan ikke bekræfte at det strømmer ind med muslimer til Hjemmeværnet, derimod kan jeg bekræfte at der er rigtig mange danskere som søger ind. Jeg håber din ven tager grueligt fejl.

  Desværre er det ikke hjemmeværnsfolk som bestemmer hvorvidt en ansøger er værdig til at blive medlem.

  Kommentar af rettentilselvforsvar | januar 5, 2009 | Svar

 3. Det goer mig lidt mere rolig nu.

  Det kan vaere at trenden bare er i Kbh, eller i hans omraade.

  “Desværre er det ikke hjemmeværnsfolk som bestemmer hvorvidt en ansøger er værdig til at være medlem.”

  Nej, desvaerre, han fortalte endvidere, om en tidligere ‘chef’ der stilte sig paa bagbenene, var af den opfattelse at man ikke kan lade fjenden ind i egne raekker, hvilken er sund logik, men han fik besked ‘oppe fra, med ballade,’ at man ikke kunne fornaegte dem at melde sig ind.

  Vores vaerste fjende er ‘femte kolonne’, baade af venstresnogede vaernemagere, og saa selvfoelgelig fra bilbrander kulten.

  Noget andet han sagde, var at de fleste ikke kunne ‘taale’ at blive kommanderet rundt med og faldt fra, deres stolthed osv, der er jo af narcissistisk natur, det er selvfoelgelig lidt oploeftene, men dem der virkelig er serioese, i deres femte kolonne virksomhed, kan man ikke komme udenom, og en er nok til at udpege depoter, samlingssteder osv naar ballonen gaar op til sine kompaner.

  Det er ikke betryggende, og man skal aldrig undervurdere sin modtsander, hellere overvurdere og vaere et skridt foran.

  Kommentar af Rolf Krake | januar 5, 2009 | Svar

 4. Hjemmeværnets ledelse er lige så politisk korrekt som meningsdannerne på Politiken, og mener, at Hjemmeværnet skal være et “repræsentativt udsnit” af den danske befolkning, som hensigsaterklæringen formulerer det.

  Fejlen er bare, at disse retningslinjer er nedfældet umiddelbart efter Besættelsen 1940-45, og derfor er lige så ubrugelig som mange andre dokumenter (Menneskerettighedserklæringerne og Genevekonventionerne for at tage et par eksempler), da vi i dag lever i en helt anden verden end dengang man kunne forvente at russerne landede i Køge Bugt.

  Jeg har også erfaringer med islamister og hjemmeværnet, men holder dem for mig selv – af samme grund, nemlig, at de er for specifikke. Jeg kan dog som kuriosum fortælle, at en af “gutterne” i mit kompagni, som er en utrolig god patruljemand (de har lige fået Frømadskorpsets “blå stempel”), er pakistansk muhamedaner.

  Kommentar af Anna Lyttiger | januar 6, 2009 | Svar

 5. Jeg vidste ikke du var i Hjemmeværnet, Anna. Så er der håb alligevel 😉
  Det er sandt at HJV også er plaget af politisk korrekthed, i det mindste i toppen. Det har også altid været min anke at HJV er blevet så tæt forbundet til det traditionelle forsvar og derfor i sidste end politisk ledet (det kommer der af at modtage penge fra staten). Når man er en del af systemet bliver man også nød til at til tilslutte sig systemets grundlæggende værdier.

  Jeg så langt hellere et uafhængigt og 100% civilt Hjemmeværn, men det er jo desværre langt fra realiserbart, så længe det er forbudt for civile at eje skydevåben.

  Kommentar af rettentilselvforsvar | januar 6, 2009 | Svar

 6. Ja det bytter jo ligesom lidt om på rollerne i den populære legen “røvere og soldater”.

  Er I utrygge ved Hjemmeværnets styring? Så meld jer ind i en civil skytteforening, eller tag et jagttegn og riffelprøve.

  Udover at dette kup må betragtes som en total latterliggørelse af forsvaret (jvf. Glistrups telefonsvarer), så må jeg hellere lige viderebringe at det FORMODES at våbnene er røvet af rockertyper, altså til brug IMOD de typer som visse af jer måtte være nervøse omkring (for ikke at hænge nogen ud).

  Det ER stadig tilladt for civile at eje og bruge skydevåben, med visse begrænsninger.

  Thomasen

  Kommentar af Thomasen | januar 7, 2009 | Svar

 7. Ikke Imod nej. Det er invandrere der har stået for det, men med danske forrædere der havde en gæld. (garanteret nogle fra forsvaret). Flere invandre-unge er blevet taget med disse våben som er bekræftet stjålet fra kasernen den dato.

  Det jeg er bange for, det er: En invandrer/oprøer ville have svært ved at skaffe sådanne våben til Danmark. Derfor må de tage dem FRA Danmark, vi er blevet lovet en omgang klø fra dem. Bare vent den kommer også. Men sæt nu, at de våben er blevet stjålet til brug af deres såkaldte hævn.

  Jeg er fuldt overbevist om at der er en større bagtanke med kuppet, og at en stor procentdel af de nyere invandrere er kommet til landet for at vente på “deres dag”, hvorefter de vil springe ud af skabet og skabe det kaos i vores land som vi gør i deres. I deres koran står der skrevet, øje for øje, tand for tand, og at de troende skal rejse deres sværd for de vantro. Hvilket medfører til, at hvis de ikke “giver igen” så vil de ikke komme i himlen, til deres jomfruer.

  Kære medmennesker, den dag deres hævn kommer. Så vil det blive på jer civile, den dag vil vi stå sammen som aldrig før. Det vil også blive det største blodbad i Danmark’s historie.

  Kommentar af Dandanell | oktober 1, 2009 | Svar

 8. Uanset hvem der har stjålet de våben, så er der INGEN i Danmark som kan gøre noget overhoved hvis/når en større flok stiller sig op med automatvåben og begynder at indtage bydele og skyde tilfældige mennesker. Politiet kan INTET gøre, hæren er bundet på hænder og fødder og HJV har ikke ressourcerne og er sandsynligvis også bundet af juraen. De eneste som kunne gøre noget i en sådanne situation er en bevæbnet civilbefolkning, men de har som bekendt intet at forsvare sig med.

  Danmark er med andre ord det perfekte sted at begå etnisk udrensning og det skræmmer mig i den grad.

  Kommentar af rettentilselvforsvar | oktober 1, 2009 | Svar

 9. Jeg synes de fleste af jer skulle opsøge enten en psykolog for at få hjælp til at komme af med jeres paranoia eller opsøge en dygtig dansk lærer der kan lære jer at stave..
  “invandrer/oprøer”??
  Held og lykke med det 🙂

  Kommentar af Jonas | oktober 23, 2009 | Svar

 10. Jonas mangler tydeligvis argumenter når det bedste han kan præstere, er kritik af stavemåde og opfordring til lægehjælp.
  Jonas’ totale mangel på både både fokus og vilje til sober debat, skal nok bringe ham langt i tilværelsen.

  P.S. En “dansk lærer” er en lærer fra Danmark. En dansklærer er en lærer som underviser i dansk.

  Kommentar af rettentilselvforsvar | oktober 26, 2009 | Svar

 11. Jeg ønsker ikke skydevåben i det danske samfund. Det vil ikke få nogle positiv effekt. Hjemmerøvere går efter dem, der ikke kan forsvare dem selv, som f.eks. gamle pensionister eller handikappede. Hvis der er risiko for, at guldsmede er bevæbnede, så vil røvere blot anskaffe flere og kraftigere våben, og så vil de angribe i flok. Det eneste vi vinder med en lempelig våbenlov er flere vådeskudsulykker, flere indbrudstyverier hvor der er stjålet våben og flere skoleskyderier, hvor en utilpasset knægt skyder og dræber skolekammerater og lærere. Den fyr i Finland der gik amok, havde licens til det våben, han brugte.

  Kommentar af Hr. Hansen | marts 13, 2010 | Svar

 12. @ Hansen
  Din tilgang til emnet er præget af den ekstreme og direkte løgnagtige antivåben-propaganda, som danskerne desværre har været udsat for i de sidste mange år. Al forskning viser, at en liberal våbenlov mindsker antallet af personfarlig kriminalitet. Det skyldes især at kriminelle er langt mere bange for at støde på et bevæbnet offer end for at blive taget af politiet. Kriminalitetsraten er derfor omvendt proportional med antallet af skydevåben i den almindelige befolkning.

  Nej, de kriminelle anskaffer sig ikke kraftigere våben. Hvornår har du sidst hørt om texanske røvere med bazookaer og M60’er? De finder andre leveveje, enten ved ærligt arbejde eller (generelt mindre farlig) kriminalitet som ikke indebærer en konfrontation med ofret. Biltyverier og den slags.

  Kommentar af rettentilselvforsvar | marts 16, 2010 | Svar


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: