Retten til selvforsvar

For retten til at forsvare sig selv og sine kære

Stop den tiltagende nazisme

Der er så meget jeg kunne sige om emnet, men jeg har hverken overskud eller lyst for tiden. Kim Møller gør derimod et fremragende stykke arbejde i sagen omkring den omfattende antisemitisme i Danmark. Senest da to israelere blev skudt fordi de var … ja, jøder.

Læs Uriasposten for en af de vigtigste artikler om vor tids nazisme. Kim poster desuden disse billeder fra demonstrationer i Gaza:

Sund børneopdragelse

Sund børneopdragelse

Nazisvin

Nazisvin

Næ, det er i øvrigt ikke fra Gaza, men fra Danmark. En mere ulækker, usympatisk og hadefuld gruppe menneskelig affald skal man lede meget længe for at finde. Hvad de laver i vores land går over min forstand, det er noget helt galt med Danmark, når den slags kan lade sig gøre.

Reklamer

januar 3, 2009 - Posted by | Systemet | ,

4 kommentarer »

 1. Kim Møller lefler for Islam-apologien, når bare den kommer fra højre. Han støtter Verdenshistorens Største Islam-apologet (Geroge W. Bush, hvis du skulle være i tvivl) og var bag en selverklæret Islam-beundrer ved det sidste amerikanske præsident-valg. Desuden har de to jøder selv udtalt at de regner motivet for politisk. Ikke religøst eller racistisk, men politisk. For nu at citere en af isaelerne:

  Everyone with a common sense can understand that in the last few days during the thing in Gaza, if its not political, then what is it?

  http://raapil.dk/?p=5760

  Kommentar af WilliamJansen | januar 4, 2009 | Svar

 2. Iøvrigt, så må der her da lige være vand på RTSF’s mølle: http://politiken.dk/indland/article622850.ece

  Når røvere bevæger sig rundt 20-25 minutter inde på en militær-kaserne, overmander 3 soldater, får udleveret en kode og stikker af, så er selv vores militær blevet enten a) for wimpet, b) for ressurse-fattigt.

  Kommentar af WilliamJansen | januar 4, 2009 | Svar

 3. Hej William
  Jeg er ikke enig med Kim i alt, men jeg synes generelt han er konsistent i sine holdninger, og jeg mener bestemt at han gør et imponerende stykke arbejde med Uriasposten.

  Tak for tippet omkring røveriet på kasernen. Jeg skrev et indlæg om dette, samtidig med at du skrev denne kommentar 🙂

  Kommentar af rettentilselvforsvar | januar 4, 2009 | Svar

 4. Det er dybt bekymrende og sørgeligt, at vi har fået slæbt den slags ind på dansk grund. Meget af dette blev hjulpet godt på vej ved hjælpe af den infame palistinænser-lov, som tomhjernede politikere i sin tid også fik trukket ned over hovedet på den danske befolkning.

  Kommentar af KimS | januar 5, 2009 | Svar


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: