Retten til selvforsvar

For retten til at forsvare sig selv og sine kære

Forlaget Dan

Har du hørt om Forlaget Dan? Nej, vel?

Forfatteren, kunstneren, håndværkeren og flygtningen i sit eget land, Jørgen Misser, fortæller på SiAD om sine oplevelser med islam og om sine tre bøger “De Onde Kræfter”, “Skulptørens Verden” og “Det Sagtmodige Folk”.

Disse bøger har givet anledning til både stærke reaktioner og larmende tavshed. Stærke reaktioner fra enkelte danske forlag, der dog ikke turde udgive dem, og stærke reaktioner fra visse repræsentanter af Fredens Religion. Larmende tavshed fra de fleste andre danske og udenlandske forlag. Derfor besluttede Jørgen Misser at trykke bogen under eget forlag, Forlaget Dan.

forlagetdan.dk kan man læse anmeldelser og en kort beskrivelse af bøgerne. Således beskrives handlingen af første bog, “De Onde Kræfter”:

Få år efter den muslimske verdens afbrænding af vores ambassader og flag pådrager en 60-årig dansker af jødisk afstamning sig hele den muslimske verdens vrede.
Han har i mange år arbejdet som agent for den israelske efterretningstjeneste, Mossad, og på den sidste mission i Tunesien går det galt.

Hans kone og svigerfar hjemme i Danmark bliver brutalt myrdet, og han tager kampen op mod de muslimske terrororganisationer, der har etableret sig i Danmark.
Han må skille sig af med sit antikvariat og sin virksomhed, og han drager med en flok ligesindede til den lille kattegatø, Hesselø, hvor han anlægger fæstningsbyen, Zion, på øens højeste punkt, hvor også det gamle fyr er placeret.
Han åbner radiostationen “Den Frie Stemme”, og med den som våben tager han nu kampen op mod den snigende islamisme i Europa…

Der vil sandsynligvis komme en anmeldelse af den første bog her på siden, men der vil nok gå en måneds tid, før jeg får tid til at læse den.

Bøgerne kan købes direkte på www.werkshop.dk/dan/ for 299kr plus porto på 44kr. Alternativt kan de lånes på de fleste biblioteker.

Hattip: Hodja

Reklamer

august 13, 2008 - Posted by | Hædersfolk | , , ,

4 kommentarer »

 1. Du har helt ret i “den larmende tavshed” Dog har Janus Andersen nedgjort Missers romaner. Som anmelder kunne han jo ikke forsvare, overfor “vennerne” at skrive en fair anmeldelse.
  Vi taler her om science-fiction, altså fantasi. Scenariet i Missers romaner kan ikke siges at være utænkeligt.
  Sjovt nok har ingen anmeldere påpeget muslim-forherligelsen i Olav Hergels og Jan Guillous romaner. Denne forherligelse ødelagde after min mening totalt disse bøger.
  Anmeldere skal helst have “de rigtige meninger”, hvis de skal tækkes parnasset.
  At Misser lever under jorden efter dødstrusler, synes heller ikke at afføde særlig interesse.
  Utroligt, ikke?

  Kommentar af ramses-2 | oktober 13, 2008 | Svar

 2. Hej Ramses-2
  Jeg er naturligvis helt enig. Især Jan Guillou skriver godt og ville have en stor plads på mine bogreoler hvis ikke det var for hans promovering af “fredens religion”.
  Du skal i øvrigt have tak for at minde om denne post, som jeg ellers havde glemt alt om. Nu har jeg fundet den første bog på biblioteket, så kommer der snart en anmeldelse.

  Kommentar af rettentilselvforsvar | oktober 13, 2008 | Svar

 3. Jeg har skrevet en bog,der hedder ANTI-ISLAM. En bog om frihed, som ingen forlag i Danmark tør udgive – men hvad siger forlaget DAN? Med venlig Hilsen Allan Hansen.

  Kommentar af Allan Hansen | april 24, 2009 | Svar

 4. Hej Allan
  Jeg har ingen anelse om det er en mulighed, men jeg synes da helt sikkert du skulle skrive og høre nærmere. Forlaget Dans mailadresse er: dan SNABELA forlagetdan.dk

  Kommentar af rettentilselvforsvar | april 25, 2009 | Svar


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: