Retten til selvforsvar

For retten til at forsvare sig selv og sine kære

Forbryderne er bedre udstyret end politiet

Det sker at politiet ikke kan opklare bankrøverier, det er der intet nyt i, de kan jo heller ikke være udstationeret i alle banker (selvom de burde, så længe bankerne ikke kan ansætte bevæbnede vagter).

Nu viser det sig, at det heller ikke nytter noget hvis lovens lange arm skulle være til stede når bankrøverne begår deres gerninger, for de er nemlig ikke udstyret til at stoppe røverne. Deres biler er for langsomme og deres våben kan ikke hamle op med forbrydernes.

Bent Isager-Nielsen er ikke stolt af, at politiet ikke kunne følge med millionrøverne, men han mener, at det måske nærmere var politiets held, at politiets motorer kun nåede op på 200 km/t:

”Jeg er betænkelig over, hvad der kunne være sket, hvis patruljebilerne havde nået røverne. Kupmagernes våben var af meget sværere type, end det vores politifolk går med. Hvad kunne der ikke være sket, hvis det var nået til en konfrontation?” siger politiinspektøren.

Kilde: JP

Huhej hvor det går. Ét er at borgerne er blevet frataget enhver mulighed for at forsvare sig selv, nu kan politiet heller ikke stille en skid op mod forbryderne. Hvad ville de egentlig have gjort, hvis røverne havde stoppet bilen og skudt mod patruljevognene? Selv hvis de skulle blive taget efterfølgende, ved vi jo godt hvordan de danske strafferammer (eller mangel på samme) ligger.

Vi lever med andre ord i et samfund hvor forbryderne har magten, og hvor den ærlige borger fungerer som bankekød og/eller arbejdsslave for diverse røvere og voldsforbrydere. Jeg søger snart asyl. Er der nogen som kan foreslå til et land der endnu ikke er helt spoleret? Helst ikke alt for varmt.

Reklamer

august 11, 2008 - Posted by | røveri, Systemet | ,

8 kommentarer »

 1. ja jeg er jo ½Grønlænder;) det et dejligt sted, 35kr for et jagt tegn! og så er det ikke eussr.
  Men jeg nupper nok Texas, der må man da forsvare sig selv! Men der er møgvarmt hehe…

  Kommentar af Nidhug | august 12, 2008 | Svar

 2. Ja, Texas er jo desværre lige varmt nok og Grønland er lige øde nok. Det er ikke let at gøre en vred dansker tilfreds 🙂
  Tror sgu bare jeg bliver i Danmark og kæmper min lille tastaturkamp. Måske bliver der mulighed for at gøre noget aktivt en dag, før det er for sent.

  Kommentar af rettentilselvforsvar | august 12, 2008 | Svar

 3. Tiden er snart moden, min gode mand!
  Logistikken bliver dog et problem, og nu skal jeg nok til og holde min kæft, ellers kommer de nok og kræver jeg snakker “pænt” HAHA-.-

  Danmark er blevet en nation af sødsuppe-Fundamentalister, som hellere vil gemme sig i busken mens de bliver stukket ned af spyd…det gør ikke ondt når man ikke kan se det??

  Min familie i Grønland griner af os blødsødne danskere.
  De grinte dog ikke når de ser jeg har Brændemærket en Regina på min overarm! og når Kongen træder til, vil jeg lave en Rex osse!
  Igen jeg ville gerne sige så meget mere, men jeg vil ikke have det politiske politi rendende her, mest PGA min gamle far.
  Jeg lader Utub, snakke for mig!

  Hold hovedet højt min gæve kriger, og tak fordi du gider!

  Kommentar af Nidhug | august 16, 2008 | Svar

 4. Tekst her hvis man ikke lige forstår hvad de siger =D

  “The plan of invasion
  an Evil deception
  Was made in the halls of the dark kingdom
  To steal their riches
  To slave them all
  To make them kneel for a new God

  The Guard woke up the sleeping men
  With the sound of a bronze horn
  The enemy is getting closer
  So brace yourselves for assault!

  Swords in their hands they killed each and every man
  Who dared to invade their sacred land
  Victory songs are raising in the night
  Telling all of their undying strength and might

  Arrows are raining from the sky
  As brothers fight side by side
  We’re outnumbered
  But our destiny is to win”

  Kommentar af Nidhug | august 16, 2008 | Svar

 5. Det er dejligt at vide, er der er flere derude som er villige til at slås for deres frihed. Vi bliver flere og flere, helt almindelige danskere, som ikke længere til finde sig i at bliver trådt under fode i eget land. Vi er endnu ikke “outnumbered”.

  Kommentar af rettentilselvforsvar | august 16, 2008 | Svar

 6. Kære RtSF,

  der er to aspekter i det du berører her,

  1) Forbrydere som forbrydere.

  – ingen tvivl om at barnkrøvere er og bør klassificeres som forbrydere, men andre som betegnes forbrydere i samfundet, og som er bevæbnede, bør der stilles spørgsmålstegn ved. Jeg tænker primært på narkotikaformidlere.

  Min pointe er her at rockerne er det typiske eksempel på “de slemme narkohandlere” som forpester samfundet, og som kan få Lene Esperson til at gå helt i selvsving, men hvad der her bør overvejes er jo at statens (politikernes!) forbud imod privat besiddelse og udveksling af narkotika gør at kun de groveste elementer i samfundet ønsker at gøre det.

  Historien er den samme som hvordan USA faldt ind i forbudstidens skygge, både mht. alkohol og narkotiske substanser – begge forbud gav mere kriminalitet og flere sociale tragedier end de har løst. Lang langt flere.

  2) Politiets manglende bestykning.

  – Danmark er som så mange andre vestlige samfund forfaldet til at domineres af en lad art pacifisme der forsøger at ignorere menneskets tendens til agression mod de svage og forsvarsløse. Denne promovoeres typisk af marxister og disses arvtagere (hvilket dækker størstedelen af det etablerede politiske liv, men så absolut dominerer på spændet Ø-SF-A-B indenfor det politiske spektrum). Ideen er den marxistiske grundtese om at når der er økonomisk “fairness” (hvilket der faktisk ikke er, men det er en anden debat), så vil samfundet og menneskene i det blive fredelige og ikke-voldelige.

  Dette er naturligvis dels en fejlslutning, og dels stik imod emperiske fakta.

  – p

  Kommentar af Peter Bjørn Perlsø | august 18, 2008 | Svar

 7. Hej Peter. Tak for din kommentar.

  1. Jeg kender dit navn et eller andet sted fra, jeg kan bare ikke huske hvor – kan det være fra mine sporadiske besøg på liberator.dk? Hvorom alting er, så er jeg bevidst om din og andre liberales skarpe opdeling af hvad i definerer som forbrydelser mod privat ejendom/person, og såkaldt “offerløse” forbrydelser.
  Jeg er ikke erklæret liberal – mit moralske fundament er ikke baseret på universelle liberale værdier – og derfor er jeg heller ikke ubetinget enig i at enhver handling udelukkende er individets eget ansvar. Jeg mener at man kan tildele eks. narkohandleren et medansvar for narkomanens lidelser.

  Jeg er fuldt ud enig i at en legalisering af narkotika vil have en positiv effekt på følgevirkningerne af narkomisbrug: Priserne på narkotika vil falde og narkomaner behøver dermed ikke slide lige så meget for at få råd til deres misbrug. Ved en legalisering vil en del pushere ikke længere være kriminelle og de behøver derfor ikke blande sig med andre suspekte elementer, men nøjes med at sælge deres stoffer i deres private biks, som enhver grønthandler.

  Men. Narkomani er og bliver en frygtelig lidelse som medfører diverse mentale og fysiske problemer. Det er naturligvis altid i sidste ende narkomanens egen skyld, men jeg mener ikke at vi bør acceptere at folk tjener penge på den slags. Efter min opfattelse er samfundet medansvarlig for at sørge for at ubehagligheder som bl.a. narkotikamisbrug bliver forhindret. Hvis det betyder en kriminalisering og fængsling af folk som tjener penge på andres svagheder, so be it.

  Min kritik er derfor, at der ikke bliver gjort nok for at forhindre den slags. Hvis politiet kunne fange narkohandlerne, og dommerne ville bure dem inde længe nok, ville vi ikke se narkorelateret kriminalitet og flere potentielle narkomaner kunne leve en normalt og sundt liv.
  Jeg erkender at der findes andre syn på emnet, men dette er mit perspektiv på sagen.

  2. Her har jeg ikke andet at sige end, at jeg naturligvis er fuldstændig enig. Den vestlige verden er domineret af virkelighedsfornægtere, der tror at alt nok skal blive godt hvis vi bare er gode og rare mod aggressorer. Sådan virker det naturligvis ikke uden for elfenbenstårnene.

  Kommentar af rettentilselvforsvar | august 18, 2008 | Svar

 8. Ja, jeg har haft min gang på Liberator, og har i en vis grad stadig.

  og jeg vil heller ikke fundamentalistisk kalde mig dit eller dat, omend “liberal” på de fleste områder nok er en passende beskrivelse af mine holdninger, igen – med forebehold.

  Kommentar af Peter Bjørn Perlsø | september 10, 2008 | Svar


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: