Retten til selvforsvar

For retten til at forsvare sig selv og sine kære

Islam i FN

MSM (eller massemedierne om man vil) er længe blevet beskyldt for at være meget sløve i optrækket. JP/Kristeligt Dagblad skriver i dag om FNs islamisering.

En række muslimske lande har forhindret, at der i FN’s Menneskerettighedsråd kan rettes kritik mod overgreb, der har tilknytning til islamisk lov, sharia.

Det skriver Kristeligt Dagblad.

Under den netop afsluttede samling i rådet, der holder til i Geneve, protesterede en række islamiske lande kraftigt over, at dele af sharia-lovgivningen blev kritiseret, og rådets rumænske præsident, Daru Romulus Costea, har valgt at give dem medhold.

– Sharia skal ikke diskuteres i FN’s Menneskerettighedsråd, og den slags emner bør undgås, da vi ikke har religiøse eksperter her i rådet, siger Daru Romulus Costea, der er afgående formand.

[…]

– Sharia er ikke til diskussion i dette råd, og islam skal ikke korsfæstes her, lød kritikken fra den egyptiske repræsentant. En pakistansk repræsentant, der taler på vegne af Organisationen for Den Islamiske Konference (OIC), siger, at OIC’s 57 medlemslande er “meget imod enhver direkte eller indirekte diskussion af sharia”.

Daru Romulus Costea begrunder sin beslutning om at give de islamiske lande medhold med et argument om, at alle religioner bør have en særstatus, og at disse ikke kan kritiseres, fordi enhver debat vil blive meget “følsom og kompliceret.”

Møder massiv kritik

Mens beslutningen skaber tilfredshed i Pakistan, Iran og Egypten, vækker den stærk kritik blandt uafhængige menneskerettighedsorganisationer i Vesten og blandt nogle af FN’s egne ansatte. Forbuddet mod at diskutere sharia i menneskerettighedsrådet opfattes af mange som en farlig glidebane, der kan indskrænke ytringsfriheden, og som værende unødvendig selvcensur.

[…]

Islamiseringen af FN har mange bloggere allerede taget op for længe siden. Blandt andet Hodja så tidligt som i 2006. Se bl.a. her, og her og her og her.

Nårh ja, bedre sent end aldrig, eller hvad? Det bliver interessant at se om MSM overlever i sin nuværende form, i de næste 10 år.

Se i øvrigt denne YouTube film:

Reklamer

juni 23, 2008 - Posted by | Kulturberigelse, Systemet | ,

Endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: