Retten til selvforsvar

For retten til at forsvare sig selv og sine kære

HAHA!

JP skriver:

Danskere diskrimineres i nattelivet

Etniske danskere føler sig mere diskrimineret end indvandrere under en bytur. Til gengæld diskrimineres indvandrere mere i hverdagen.

Når Jens, Peter, Michael og Thomas kaster sig ud i det vilde natteliv, føler de sig mere diskrimineret end Ali, Muhammed og Mohir.

Ifølge en rapport fra analysefirmaet Catinét har 15 % danskere det seneste år netop følt sig diskrimineret under en bytur mod 10 % indvandrere. Rapporten viser omfanget af diskrimination i København, skriver DR.

[…]

Det viser hvor idiotiske den slags selvplaceringsspørgsmål er. Det er bare en skam at Catinét ikke har fattet dette, men bare fortsætter med at konkludere ud fra hvad folk selv mener, de føler.

Fat det nu, amatøragtige “analysebureauer”. Det eneste man kan konkludere på baggrund af den slags spørgsmål er hvad folk føøøøler. Ikke hvordan det objektivt står til. Jeg føøøler mig også diskrimineret hver gang noget ikke går efter mit hoved, og jeg kan tydeligt huske dengang jeg blev afvist på et diskotek i provinsen, fordi jeg havde gummisko på.

Hvor blev jeg mopset, for jeg vidste jo udmærket at det var på grund af min hudfarve, mit køn, min religion og min politiske overbevisning. Så jeg skyndte mig at ringe til Jacob Hougaard, som heldigvis kunne udtale at det var et socialt problem og at jeg var et offer – men at det naturligvis altid var værre at være fremmed”arbejder”. Herefter ringede jeg til Catinét, som lovede at spørge nogle flere, om de havde oplevet at blive diskrimineret på baggrund af deres fodbeklædning.

Reklamer

juni 20, 2008 - Posted by | diskriminering | , , , ,

Endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: