Retten til selvforsvar

For retten til at forsvare sig selv og sine kære

Tillykke til Europa

Og mange tak til Irland for deres flotte afstemning 🙂

Jeg har desværre for travlt til at drikke Guinness eller skrive en længere kommentar, men der skal ikke være tvivl om at humøret er højt. Endnu en gang tak til irerne for at have reddet Europa fra Lissabon-traktaten. Nu må EUisterne snart indse at folk ikke gider deres totalitære projekt.

I stedet for min egen kommentar bringes Dansk Folkepartis pressemeddelelse:

Dansk Folkepartis formand Pia Kjærsgaard siger efter det irske folks nej til Lissabon-traktaten:

– Vi skylder irerne stor tak for deres modige nej til Lissabon-traktaten. Kun det irske folk er blevet spurgt ved en folkeafstemning, og så er det stort, at de trods et umådeligt hårdt pres har sagt pænt nej tak til mere EU.

– Dansk Folkeparti har hele tiden sagt, at det var et overgreb på EU-borgerne, at man ikke sendte traktaten til folkeafstemning i de enkelte lande. Også danskerne blev snydt for en afstemning. I stedet har regeringen i en uhellig alliance med alle de andre EU-glade ja-partier i Folketinget forsøgt at luske en afstemning om afskaffelse af forbeholdene igennem. De planer lægger Anders Fogh Rasmussen nok på køl nu, og det kan da også bare passe andet.

– Afskaffelsen af blandt andet retsforbeholdet vil skabe tvivl nu og i al fremtid om den faste, danske udlændingepolitik. Og afskaffelse af forbehold er endegyldigt, der er ingen vej tilbage. Ikke mindst derfor er jeg uendelig glad for resultatet i Irland.

– Jeg håber, denne dag bliver en huskekage til EU-systemet og alle de EU-glade regeringer i Europa. En folkerøst, der minder dem om, at de skal sætte tempoet ned og lade være med at forsøge at presse alt muligt ned over hovedet på befolkningerne, siger Pia Kjærsgaard.

Og nu, en god gammel anti-EU sang:

Reklamer

juni 13, 2008 - Posted by | EU, Valg | , , ,

Endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: