Retten til selvforsvar

For retten til at forsvare sig selv og sine kære

Endeligt et nogenlunde fornuftigt forslag til våbenlovgivningen

Det ser ud til at et flertal i Folketinget har i sinde at udvise enhver udenlandsk statsborger som bliver taget med et ulovligt våben på sig. Det er jo et relativt fornuftigt forslag, da vi jo ikke kan have udenlandske bander rendende og true danskernes sikkerhed. En liberal våbenlovgivning skal naturligvis være til for danskernes sikkerhed, ikke for at udenlandske aggressorer kan benytte sig af at danskerne er forsvarsløse i vores eget land.

Der er dog et problem ved tiltaget, nemlig vores ekstremt stramme våbenlov som gør listen med ulovlige våben uendelig lang, og rigtig mange af disse ”våben” er fuldt ud lovlige i det meste af Europa, springknive for eksempel. Unge rygsækrejsende gør klogt i at have en kniv på sig, især hvis de rejer alene, og det kan jo ikke være rimeligt at en, lad os sige italiener på interrail, bliver behandlet som en forbryder, alene fordi han ønsker at beskytte sig med midler som heldigvis stadig er fuldt lovlige i store dele af Europa, eller måske fordi han har en kniv til brug for tilberedning af campingmad.

Mit forslag er derfor at vi slækker på våbenloven og samtidig fastholder en relativt stram lovgivning overfor udlændinge, dog med nogle mere retfærdige paragraffer som tillader en vis grad af skøn ved de enkelte sager.

Det er dog vigtigt at politikerne også fokuserer på kernen i problemet, nemlig multikulturen og den tiltagende vold der er udløst heraf, i stedet for udelukkende at foretage lappeløsninger. Det er ganske vist godt hvis vi kan udvise de værste elementer, men det løser ikke det grundlæggende problem ved at vores samfund fortsat bliver mere og mere fragmenteret og heterogent. At lovforslaget er målrettet udlændinge er dog heldigvis endnu et tegn på, at selv magthaverne har indset at kriminaliteten i Danmark ikke bliver begået af danskere, også selvom det er de færreste som vil sige det så direkte,

Reklamer

marts 25, 2008 - Posted by | Kulturberigelse, lovgivning, skydevåben | , ,

6 kommentarer »

 1. Hejsan!

  Har lagt till denna blogg bland mina länkar nu med.

  Jobba på!!

  Hilsen

  /FS

  Kommentar af Fröken Sverige | marts 25, 2008 | Svar

 2. Och nu: Ett inlägg MED min länk med denna gången….

  😉

  /FS

  Kommentar af Fröken Sverige | marts 25, 2008 | Svar

 3. Hejsan Fröken Sverige,
  Mange tak for linket 🙂

  Kommentar af rettentilselvforsvar | marts 25, 2008 | Svar

 4. Så kan vi vel bare stille os op ude i Kastrup og dele kowbøjder-pistoler af plastic ud til alle muhammedanerer og andre uønskede, så de expedit kan blive ekspederet ud af Kongeriget igen??? 🙂

  Vi kan jo sige, at det er en velkomstgave fra Dansk Flygtningehjælp…

  Kommentar af Homer S. | marts 26, 2008 | Svar

 5. Tjoe, men legetøjspistoler er endnu ikke ulovlige. Men bare rolig, det skal Lene nok lave om på snarest.

  Kommentar af rettentilselvforsvar | marts 26, 2008 | Svar

 6. Helt iorden lovgivning, så længe den suppleres med en ordetlig defination af udlænding, dvs. ikke noget pjat med anden G osv. og så længe der bygges noget tilsvarende ind for danskere der tages med ulovlige våben… Ved ikke hvor man vil sende dem hen, så det må blive asylcentrene indtil vi kan finde et sted til dem. Måske Taleban vil tage imod dem…

  Indtil vi ser det første barn af en nordmand, svensker eller amerikaner, som er født og opvokset i Danmark blive udvist efter denne lovgivning – og tro mig de er ikke et hak bedre end andre unge i danmark med lys hudfarve – så kan jeg kun anskue lovgivningen som racistisk.

  Og hvor går grænsen?

  Kan jeg smides ud af landet? Jeg er født i USA af dansk far og amerikansk mor. Flyttet til DK som meget lille. Tildelt dansk indfødsret grundet min danske far og efterfølgende tildelt dansk statsborgerskab – alt sammen inden jeg fyldte 1 år. Med andre ord er jeg første generations dansker eller? Og hvis jeg bliver snuppet med min fiskekniv, som jeg har glemt i rygsækken, skal jeg så smides ud?

  Tænk derefter samme situation igennem med den unge dreng af tyrkisk baggrund, men født i Danmark… Skal han smides ud?

  Kommentar af Mikrobloed | april 5, 2008 | Svar


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: