Retten til selvforsvar

For retten til at forsvare sig selv og sine kære

Ny blog fra RettenTilSelvforsvar

I december 2007 skrev jeg det første indlæg i Retten til Selvforsvar og bloggen blev hurtigt en ret stor succes – blandt andet er den allerede blevet nummer 22 på listen over Nordens 25 mest populære WordPress blogs. Det er med stor glæde (og en vis overraskelse) at kunnet konstatere at rigtig mange mennesker er interesserede i emnet, ikke mindst på baggrund af de mange blogs der valgte at linke hertil, men også fra de mange Google-søgninger omkring emnet der har ført folk hertil. Det er en fornøjelse at skrive når man ved at der er folk som gider læse ens artikler, også de som er uenige i konklusionerne

Derfor har jeg besluttet at udvide skriverierne med endnu en blog, nemlig overlevelse.wordpress.com.

I en usikker nutid er det vigtigt at være forberedt på en eventuelt fremtidig katastrofe, såsom ved flystyrt eller borgerkrig. De som forbereder sig vil også være de som har størst chance for at overleve, derfor har jeg oprettet Overlevelse, så flest muligt danskere kan have glæde af den enorme viden der findes på området, så læserne og deres nærmeste, kan øge chancen for at overleve en eventuel krisesituation.

Målet med bloggen er at samle artikler og information om hvorledes man bedst overlever i ekstreme situationer. Der findes masser af udenlandske bøger og hjemmesider på området, men ingen danske. Det betyder for det første at meget information primært er på engelsk, og for det andet at meget information og mange råd er tilpasset andres lande miljø, kulturer, nuværende lovgivninger og fremtidige trusselsscenarier. Det er derfor hensigten både at oversætte og indsamle den bedste information, samt tilpasse den til danske/nordiske forhold.

Retten til Selvforsvar vil naturligvis fortsætte som hidtil, og skal i en vi grad ses i forbindelse med Overlevelse. Jeg har pt ikke skrevet nogle artikler på Overlevelse, men det kommer meget snart.

Reklamer

marts 24, 2008 - Posted by | Uncategorized

Endnu ingen kommentarer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: