Retten til selvforsvar

For retten til at forsvare sig selv og sine kære

Lene Espersen fremmer vold

Hvor er vores samfund kommet til når folk ikke en gang har lov at have en kniv uden at deres fremtid skal ødelægges af en plettet straffeattest? Bl.a. NyhedsAvisen og Politiken kan i dag berette om at Lene Espersen endnu en gang vil stramme våbenloven – som om den kunne blive meget strammere. Det er svært at bringe en egentlig kommentar til disse groteske tilstande. Hvad præcis skriver man når man ser sit samfund falde sammen i vold, samtidig med at magthaverne gør alt hvad de kan for at forhindre ordentlige borgere i at holde sammen på tilværelsen?

Desværre har en stram våbenlovgivning sandsynligvis en meget bred opbakning her i landet, både blandt højre og venstrefløjen:

På venstrefløjen har vi de sædvanlige statsliderlige, som bogstaveligt talt bliver seksuelt ophidsede ved tanken om endnu mere statslig regulering af det civile liv. De tænder på at hr. og fru Jensen ikke har noget at skulle have sagt omkring deres eget liv og ikke mindst deres egen overlevelse. For venstrefløjen er individets sikkerhed et statsanliggende, selv når staten ikke længere er i stand til at sikre vores tryghed.

På den anden side har vi højrefløjen. Det er denne gruppe som traditionelt burde være sympatiske overfor retten til at kunne forsvare sig selv. Men blandt den danske højrefløj er der en hel masse mennesker som er skrækslagne for den omsiggribende vold. De frygter at det næste gang vil være dem som bliver skudt eller stukket ned, og tror derfor at en strammere våbenlovgivning vil skabe højere sikkerhed. Alt for mange på højrefløjen har glemt alt om at tage vare på sig selv, og de fryder sig ved tanken om at nu får Muhammed fra den lokale gadebande en uge i spjældet hvis han bliver taget med kniv på sig. De kan slet ikke forestille sig at syv dage bag tremmer er et billigt adelsmærke for Muhammed (”Walla mann! Jeg sværger jeg var i fængsel fordi de fucking pansere tog min kniv, mann!”), de kan heller ikke forestille sig at de selv kunne have forsvaret sig mod Muhammed hvis de ikke var lovlydige borgere der ikke bærer på forbudte våben. Det er jo ikke fordi vi skal tillade voldskriminelle at rende rundt i gaderne med våben, for det gør de jo allerede, det er kun os andre som er ubevæbnede og forsvarsløse. Vi skal derimod fange disse umennesker og holde dem langt væk fra samfundet, så anstændige borgere igen kan færdes trygt i gaderne uden at føle behov for at have forsvarsvåben på sig.

Som kronen på værket har vi politikerne, der både holder af at tildele sig selv mere magt og af at indføre lovgivning der nyder popularitet hos både højre- og venstrefløj, da det ikke medfører kritik fra ens politiske modstandere.

Lovgivning eller ej, Jeg går hellere i fængsel frem for at lade min familie bliver udset for vold eller anden kriminalitet, det skal hverken Lene Espersen eller nogen anden blande sig i. Det betyder derfor at hvis ikke der snart sker noget drastisk inden for enten våbenlovgivningen eller i mængden af voldskriminalitet, så tvinger magthaverne både jeg mange og andre gode borgere ud i at bryde loven ved at erhverve os ulovlige våben til forsvar af os selv.

Reklamer

marts 23, 2008 - Posted by | Uncategorized

2 kommentarer »

  1. Du har fuldstændig ret
    Sonia
    e-mail:(slettet af hensyn til spam-bots, red.)

    Kommentar af Sonia | marts 24, 2008 | Svar

  2. Tak, det er altid glædeligt at konstatere at der stadig er en del som har en mere liberal holdning til våbenlovgivning.

    Kommentar af rettentilselvforsvar | marts 24, 2008 | Svar


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: