Retten til selvforsvar

For retten til at forsvare sig selv og sine kære

Giv dog folk lov til at forsvare sig selv

Endnu et groft røveri er blevet begået, denne gang i den lille by Skævinge. Her blev den ene ekspedient udsat for tortur med en kniv.

Disse historier er blevet hverdag i vores moderne, multikulturelle samfund, og alligevel er lovgiverne endnu ikke vågnet op. Er det fordi de fleste magthavere bor trygt og godt i deres dyre villaer og derfor ikke fatter hvad der sker omkring dem? Jeg ved det ikke, men jeg ved at det er et groft statsligt overgreb, når de først forbyder befolkningen at erhverve sig de rette midler til forsvar af sig selv og sine egne, for efterfølgende at lade forbryderne få frit spil.

Kære folketingsmedlemmer. Indse dog at staten ikke kan beskytte alle, og lad så for hulen da folk forsvare sig selv!

Update: Det ser ud til at pigen som blev skåret i hånden, var lidt af en helt. Hun får hermed Retten til Selvforsvars hæderspris, mens hendes kolleger får en pris for at være usolidariske og nogle bangebukse. Sammen kunne de ellers let havde gjort en ende på det røveri.

Og on a side note: Nej, Politiken. Obamas tale var ikke historisk. Den var racistisk og nedladende overfor hvide mennesker.

 

Ja, jeg er blevet sat på en kedelig opgave på arbejdet 🙂

Reklamer

marts 19, 2008 - Posted by | Uncategorized

5 kommentarer »

 1. Det gik jo godt hos urmageren i København, der blev røvet og lå inde med et håndvåben. Han endte med at skyde en røver i ryggen, som ikke havde et skydevåben.

  Du beder om amerikanske tilstande hvor op mod 100.000 årligt dør som følge af håndvåben. Omsat i danske tal vil det betyde knap 1700 drab i DK som følge af skuddrab.

  Du kan måske hævde, at man ikke kan omsætte direkte til danske fohold – enig. Omvendt kan man heller ikke benægte sammenhængen mellem mange våben i gaderne og antallet af skuddrab.

  Var Obamas tale racistisk? Har du læst hele talen, eller vil du blot gerne stille Obama i et dårligt lys fordi du er ideologisk uenig med ham?

  Det er ærgerligt at så mange i DK er præget af en større grad af ensidighed i deres holdninger:(

  Kommentar af Andreas | marts 19, 2008 | Svar

 2. Hmmm… Ikke en smart “løsning”. Det vil blot medføre, at det første, en røver gør, er at skyde forretningens indehaver og alle tilstedeværende, så det er ufarligt og der ingen vidner er.

  Kommentar af Morten | marts 19, 2008 | Svar

 3. @ Andreas
  Urmageren forsvaredes sig selv og sin ejendom. Hvis man vælger at handle således så må man tage konsekvensen. Længere er den ikke.
  Hvad angår “amerikanske tilstand så har jeg i op til flere posts argumenteret for at våben redder flere liv end de tager. Det er ikke nogen jeg vil gå i dybden med i denne kommentar men jeg vil de gerne henvise til at du læser med i de fremtidige posts hvor emnet vil blive endnu mere berørt da jeg har nogle halvfærdige postes liggende der venter på at blive afsluttet 🙂

  @ Morten
  Det er ikke hvad der normalt sker. Jo højere risiko for at blive skadet, desto mindre tilbøjelig er man til at udøve sit kriminelle forehavende. De fleste mord sker under stress, og det er trods alt de færreste forbrydere der planlægger at skyde folk inden de begår et røveri.

  Kommentar af rettentilselvforsvar | marts 19, 2008 | Svar

 4. “Du beder om amerikanske tilstande”

  Vågn dog op. Vi har allerede “amerikanske tilstande” hvad kriminaliteten angår.

  “det første, en røver gør, er at skyde”

  Nope. Det ville du også vide hvis du studerede det typiske væbnede røveris M.O. HVis røveren endelig skyder, gør han det enten i panik eller som en kynisk kalkuleret afslutning på sit røveri (der så bliver til rovmord)

  Kommentar af R.H. Iversen | marts 20, 2008 | Svar

 5. […] bliver der råbt "Raciiiist!!!" Jeg er blevet opfordret (kommentar #5) til at kommentere på mordet på det 16-årige avisbud. Sagen er lidt anderledes end normalt, fordi […]

  Pingback af Så bliver der råbt "Raciiiist!!!" « Retten til selvforsvar | marts 21, 2008 | Svar


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: