Retten til selvforsvar

For retten til at forsvare sig selv og sine kære

Rystende artikel om en dansk families møde med multikulturen

Fyens Stiftstidende bringer en rystende historie om en helt almindelig dansk familie der var så uheldig at blive involveret i et bilsammenstød. Heldigvis var sammenstødet udelukkende af materiel karakter, hvilket jo normalt kan ordnes gennem de respektive forsikringsselskaber. Men når den anden involverede bil blev ført af en gruppe af vores nye kulturberigende venner, så er sagen en helt anden.

Kulturberigerne overfalder faderen som de stikker ned, berøver og truer med alverdens ulykker. I retten truer gerningsmændenes familie endnu en gang familien, med både halshugning og nedskydning, hvorfor familien ikke tør udpege knivstikkeren. Sagen kan ikke gå om, fordi ingen har informeret dommer og domsmænd om truslerne, hvorfor den i stedet bliver anket.

Herefter går familien i opløsning, faderen bliver indlagt på et psykiatrisk hospital og børnenes venner falder fra og for at føje spot til skade, bliver ankesagen afvist på grund af en administrativ fejl.

Desværre foregår lignende oplevelser dagligt i vores ellers så fredelige og omgængelige samfund. Danmark i dag er et samfund der, lige som familien, gennemgår en komplet opløsningsproces. Hvor almindelige, lovlydige borgere er magtesløse overfor de mest perverterede overgreb fra de mest uciviliserede landes menneskelige affald og hvor det system som skulle forsvare os er lige så magtesløst, på grund af et magthavernes elendige forvaltning af vores fælles samfund og dets love.

Artiklen kan læses i sin fulde længde her. Tak til deen for henvisning til artiklen.

Reklamer

marts 17, 2008 - Posted by | Kulturberigelse, overfald, røveri, Systemet, vold

4 kommentarer »

 1. “Desværre foregår lignende oplevelser dagligt i vores ellers så fredelige og omgængelige samfund”

  Dagligt???? Så ekstreme tilfælde! Pyha, så er det da derfor retsystemet er så belastet…

  Nej, pjat til side, er din pen ikke lidt for skarp her, eller?

  Og forresten, hejsa! Det er vist første gang jeg kommenterer her… 😉

  Kommentar af Simon | marts 19, 2008 | Svar

 2. Hej Simon. Tak for pæn kritik, det er noget rarere end de vrede tilsvininger man fra tid til anden må lægge “øre” til 🙂

  Jeg skal naturligvis ikke kunne udelukke at der er heldige dage, men voldelige overfald og knivstikkerier er desværre blevet hverdag. Mere end 12.000 overfald sker om året (heraf 1500 af grov karakter) og det er som bekendt flere om dagen.

  Og tillykke med din bachelor. Det er dejligt at få bevis på at ens anstrengelse bærer frugt 🙂

  Edit: Efter gennemlæsning kan jeg godt se at det kunne tolkes som om jeg mener at retssystemet dagligt afviser sager på grund af fejl. Det var det var dog ikke hensigten. Hensigten var at påpege de konstante overgreb mod, og negligering af lovlydige borgere

  Kommentar af rettentilselvforsvar | marts 19, 2008 | Svar

 3. Hej igen,

  Tak for uddybelsen. Og ja, en ordentlig tone burde altid være standard! 🙂

  Jeg tror at jeg forstod den linie jeg citerede først, som om at “lignende oplevelser” var skæbner som den tragiske der overgik denne familie. Jeg tror dog (eller håber) at denne oplevelse er meget ekstrem og at de 12000(/1500) overfald du nævner ikke er af samme karakter!

  Ikke at små overfald er bedre end grove. Øv. Jeg bliver bare så mega fortvivlet når jeg hører om disse tal. Det er jo deprimerende! Og at sager bliver afvist pga fejl er jo ligeså deprimerende…

  Kommentar af Simon | marts 19, 2008 | Svar

 4. […] totale sammenbrud Kan i huske familiefaderen fra Fyn, som blev stukket ned for øjnene af sine børn? Historien gik på at forbryderen blev frifundet […]

  Pingback af Retssamfundets totale sammenbrud « Retten til selvforsvar | april 2, 2008 | Svar


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: